NEWS
お知らせ

2022/11/04 金曜日

2022冬メニューのご案内 2022.11.7 (Mon) ~

冬ランチメニュー雅

– MIYABI –

LUNCH
¥ 9,922

消費税・サービス料(10%)含む
* In parentheses prices include 10% tax and 10% service charge.

〈アミューズ Amuse〉
-スペシャリテ Specialty-
ヴィシソワーズのアイスクリーム
Vichyssoise Ice cream

〈前菜 Hors-d’œuvre〉
スモークサーモンと野菜プレッセ
Smoked Salmon and leek and Burdock Press

〈魚料理 Poisson〉
本日の鮮魚のポワレ ニョッキのブイヤベース
Poiret of Today’s Fresh Fish and Gnocchi Bouillabaisse

〈メイン Plat principal〉

下記より1品お選び下さい
Please choose one dish from here

〈肉料理 Viande〉
国産牛ほほ肉のポトフ
Beef Cheeks Pot-au-feu

〈スペシャリテ Specialty〉
小鳩の塩パイ包み焼き
+¥4,235
Pigeons Baked Salt Pie

真ガモのロースト 下仁田ねぎのブレゼ
+¥5,203
Roasted Mallard, Shimonita Green Onion Braised

黒毛和牛サーロイン肉のポワレ マデラソース
+¥4,235
Poiret of Japanese Black Beef Sirloin, Madeira Sauce

黒毛和牛フィレ肉 とちぎ和牛“匠”のポワレ ペリグーソース
+¥6,655
Poiret of Tochigi Japanese Black Beef TAKUMI Tenderloin, Sauce Périgueux

※和牛のブランドに関してはスタッフにお問い合わせください
Please ask our staff for a brand of Japanese beef (Wagyu).

〈デザート Dessert〉
いろいろな味のロングエクレア
Four Flavors Long Eclairs

〈小菓子 Mignardises〉
Petit Four ―Various small desserts-

Café ou Thé -食後のお飲物-
コーヒー 又は 紅茶
Coffee or Tea

 
 

冬ディナーメニュー雅

– MIYABI –

DINNER
¥ 20,812

消費税・サービス料(10%)含む
* In parentheses prices include 10% tax and 10% service charge.

〈アミューズ4種 Amuse〉
-スペシャリテ Specialty-
ヴィシソワーズのアイスクリーム キャビア添え
Specialty
Vichyssoise Ice cream with Caviar

自家製スモークソーセージ,パニプリ春菊,赤ピーマンのムース
Homemade Smoked Sausage, Panipuri Crown Daisy, Mousse of Red bell pepper

〈冷たい前菜 Hors-d’œuvre Froide〉
フォアグラとトリュフのマーブル仕立て
Foie Gras and Truffle Marble Tailoring

〈温かい前菜 Hors-d’œuvre Chaude〉
タラバガニのオーモニエール
Crab Pouch

〈魚料理 Poisson〉
本日の魚のポワレ 鮑,北寄貝,タイラ貝のソテー添え
Poiret of Today’s Fresh Fish, Sauteed Abalone, Surf Clam, Pen shell

〈メイン Plat principal〉

下記の中から一品お選び下さい
Please choose one dish from here

〈肉料理 Viande〉

国産牛テールの赤ワインブレゼ
Red wine Braised Domestic Oxtail

または

〈スペシャリテ Specialty〉
小鳩の塩パイ包み焼き
+¥4,235
Pigeons Baked Salt Pie

真ガモのロースト 下仁田ねぎのブレゼ
+¥5,203
Roasted Mallard, Shimonita Green Onion Braised

黒毛和牛サーロイン肉のポワレ マデラソース
+¥4,235
Poiret of Japanese Black Beef Sirloin, Madeira Sauce

黒毛和牛フィレ肉 とちぎ和牛“匠”のポワレ ペリグーソース
+¥6,655
Poiret of Tochigi Japanese Black Beef TAKUMI Tenderloin, Sauce Périgueux

※和牛のブランドに関してはスタッフにお問い合わせください
Please ask our staff for a brand of Japanese beef (Wagyu).

〈デザート Dessert〉
カリカリいちごのミルフィーユ
Crunchy Strawberry Mille-feuille

〈小菓子 Mignardises〉
Petit Four ―Various small desserts-

Café ou Thé -食後のお飲物-
コーヒー 又は 紅茶
Coffee or Tea

 
 

その他メニューにつきましてはお問合せ下さい
仕入れの状況により予告なく食材が変更となる場合がございます

  • 【重要なお知らせ】レストラン利用券 有効期限の変更について
  • ディナータイム営業時間について
  • アニバーサリープラン
  • 完全非接触型の“コンタクトレス決済”を開始しました。
  • 記念日のご予約承ります
  • ニュースレターの登録はこちら