LUNCH MENU

– MIYABI –

¥ 11,000

アミューズ|Amuse
スペシャリテ|Specialty
ヴィシソワーズのアイスクリーム キャビア添え
Vichyssoise Ice Cream with Caviar

前菜|Hors-d'œuvre
海の幸と西瓜のガスパチョ
Gazpacho with Seafood and Water Melon

魚料理 | Poisson
本日の鮮魚のポワレ 茗荷のバターソース
Poiret of Today’s Fresh Fish, Butter Sauce of Myoga Ginger

メイン | Plat principal
下記より1品お選び下さい
Please choose one dish from here

肉料理 | Viande
仔牛とリードヴォーのラグー 爽やかなレモンの香り
Veal and Ris de Veau Ragout, Cream sauce with Lemon

デザート| Dessert

クレームダンジュ マンゴーソルベ
Crème d'Anjou, Mango Sorbet

小菓子 | Mignardises
Petit Four ―Various Small Desserts―

お飲物|Café ou Thé
コーヒー または 紅茶
Coffee or Tea

料金は税金・サービス料(15%)を含みます
Tax and Service Charge included.

– IKI –

¥ 8,000

アミューズ|Amuse
スペシャリテ|Specialty

ヴィシソワーズのアイスクリーム キャビア添え
Vichyssoise Ice Cream with Caviar

前菜|Hors-d'œuvre
海の幸と西瓜のガスパチョ
Gazpacho with Seafood and Water Melon

メイン | Plat principal
下記より1品お選び下さい
Please choose one dish from here

魚料理 | Poisson
本日の鮮魚のポワレ 茗荷のバターソース
Poiret of Today’s Fresh Fish, Butter Sauce of Myoga Ginger

または
or

肉料理 | Viande
仔牛とリードヴォーのラグー 爽やかなレモンの香り
Veal and Ris de Veau Ragout, Cream sauce with Lemon

デザート| Dessert
雲の下のブランマンジェ パイナップルとココナッツ
Blanc-manger with Pineapple and Coconuts, 634 Style

小菓子 | Mignardises
Petit Four ―Various Small Desserts―

お飲物|Café ou Thé
コーヒー または 紅茶
Coffee or Tea

料金は税金・サービス料(15%)を含みます
Tax and Service Charge included.

– TEPPAN –
鉄板
¥ 12,500

アミューズ| Amuse
スペシャリテ|Specialty

ヴィシソワーズのアイスクリーム キャビア添え
Vichyssoise Ice Cream with Caviar

前菜|Hors-d'œuvre

海の幸と西瓜のガスパチョ
Gazpacho with Seafood and Water Melon

本日の一品 | Recomandation du Chef
Today’s Plate

季節の焼き野菜|Légume

Seasonal Vegetables

肉料理|Viande
黒毛和牛の鉄板焼き

A5等級 黒毛和牛フィレ とちぎ和牛「匠」 80g
A5-Grade Tochigi Japanese Black Beef TAKUMI Tenderloin 80g

お肉の追加または増量をご希望のお客様は追加料金にて承ります
フィレ50gにつき¥5,100

You can order extra or addition portions of meat.
Tenderloin 50g…¥5,100


仕入れの状況により、和牛フィレのブランドが変更になる可能性がございます
スタッフにお問い合わせください
Brand names are subject to change depending on availability.
Please ask our staff for a Brand of Japanese Beef (Wagyu)


自家製パン
House-made Bread

ガーリックライス テールスープ
Garlic Rice, Oxtail Soup
■ ガーリックライスへの変更は ¥1,000で承ります
Garlic Rice additional charge of ¥1,000 (10% Tax and 15% Service Charge included.)

デザート| Dessert
雲の下のブランマンジェ パイナップルとココナッツ
Blanc-manger with Pineapple and Coconuts, 634 Style

小菓子 | Mignardises
Petit Four ―Various Small Desserts―

お飲物|Café ou Thé
コーヒー または 紅茶
Coffee or Tea

料金は税金・サービス料(15%)を含みます
Tax and Service Charge included.

LATE LUNCH
– KIRAMEKI –

¥ 7,000

下記より1品お選び下さい
Please choose one dish from here

グラスシャンパン
Glass Champagne
ハウスワイン 白・赤
House wine white/red
グラスビール
Glass Beer
ノンアルコール
Non-Alcohol
スパークリング・シャルドネ(フランス産)
Sparkling Chardonnay
ノンアルコールワイン 白(フランス産)
Non-Alcohol Wine, White
ノンアルコールワイン 赤(フランス産)
Non-Alcohol Wine, Red
アップルタイザー
Appletiser  275ml Bottle
青森完熟ストレートりんごジュース
AOMORI Straight Apple Juice
フロリダ産ストレートオレンジジュース
Straight Orange Juice
フロリダ産ストレートグレープフルーツジュース
Straight Grapefruit Juice
オーガニックアイスティー
Organic Iced Tea

Amuse|アミューズ
本日のオードブル
Today's Assorted Hors d'oeuvres

メイン | Plat principal
下記より1品お選び下さい
Please choose one dish from here

魚料理 | Poisson
本日の鮮魚のポワレ 茗荷のバターソース
Poiret of Today’s Fresh Fish, Butter Sauce of Myoga Ginger

肉料理 | Viande
仔牛とリードヴォーのラグー 爽やかなレモンの香り
Veal and Ris de Veau Ragout, Cream sauce with Lemon

デザート| Dessert
雲の下のブランマンジェ パイナップルとココナッツ
Blanc-manger with Pineapple and Coconuts, 634 Style

小菓子 | Mignardises
Petit Four ―Various Small Desserts―

お飲物|Café ou Thé
コーヒー または 紅茶
Coffee or Tea

料金は税金・サービス料(15%)を含みます
Tax and Service Charge included.

※注 内容は予告なく変更する場合がございます。
お支払方法は、現金およびクレジットカード(アメリカン・エキスプレス、VISA、JCB、ダイナースクラブ、マスターカード、銀聯)でのお支払いが可能です。

レストランのご予約については、
TableCheckをご利用ください。

お急ぎの方は、お手数ではございますが、
以下よりお電話でご予約をお願いします。

03-3623-0634
予約受付時間:10:00〜18:00

ACCESS

Sky Restaurant 634

1-1-2, Oshiage, Sumida-ku, Tokyo
Telephone number : 03-3623-0634 (from 10 o’clock to 19 o’clock)
For inquiries or reservation in English, please send e-mail or use reservation form though our website.Thank you.
*Note: we might be closed on yearend, new year holidays and some national holidays.