LUNCH MENU
– MIYABI –
雅
¥ 11,000
アミューズ|Amuse
スペシャリテ|Specialty
ヴィシソワーズのアイスクリーム キャビア添え
Vichyssoise Ice Cream with Caviar
前菜|Hors-d'œuvre
海の幸と西瓜のガスパチョ
Gazpacho with Seafood and Water Melon
魚料理 | Poisson
本日の鮮魚のポワレ 茗荷のバターソース
Poiret of Today’s Fresh Fish, Butter Sauce of Myoga Ginger
メイン | Plat principal
下記より1品お選び下さい
Please choose one dish from here
肉料理 | Viande
仔牛とリードヴォーのラグー 爽やかなレモンの香り
Veal and Ris de Veau Ragout, Cream sauce with Lemon
デザート| Dessert
クレームダンジュ マンゴーソルベ
Crème d'Anjou, Mango Sorbet
小菓子 | Mignardises
Petit Four ―Various Small Desserts―
お飲物|Café ou Thé
コーヒー または 紅茶
Coffee or Tea
料金は税金・サービス料(15%)を含みます
Tax and Service Charge included.
– IKI –
粋
¥ 8,000
アミューズ|Amuse
スペシャリテ|Specialty
ヴィシソワーズのアイスクリーム キャビア添え
Vichyssoise Ice Cream with Caviar
前菜|Hors-d'œuvre
海の幸と西瓜のガスパチョ
Gazpacho with Seafood and Water Melon
メイン | Plat principal
下記より1品お選び下さい
Please choose one dish from here
魚料理 | Poisson
本日の鮮魚のポワレ 茗荷のバターソース
Poiret of Today’s Fresh Fish, Butter Sauce of Myoga Ginger
または
or
肉料理 | Viande
仔牛とリードヴォーのラグー 爽やかなレモンの香り
Veal and Ris de Veau Ragout, Cream sauce with Lemon
デザート| Dessert
雲の下のブランマンジェ パイナップルとココナッツ
Blanc-manger with Pineapple and Coconuts, 634 Style
小菓子 | Mignardises
Petit Four ―Various Small Desserts―
お飲物|Café ou Thé
コーヒー または 紅茶
Coffee or Tea
料金は税金・サービス料(15%)を含みます
Tax and Service Charge included.
– TEPPAN –
鉄板
¥ 12,500
アミューズ| Amuse
スペシャリテ|Specialty
ヴィシソワーズのアイスクリーム キャビア添え
Vichyssoise Ice Cream with Caviar
前菜|Hors-d'œuvre
海の幸と西瓜のガスパチョ
Gazpacho with Seafood and Water Melon
本日の一品 | Recomandation du Chef
Today’s Plate
季節の焼き野菜|Légume
Seasonal Vegetables
肉料理|Viande
黒毛和牛の鉄板焼き
A5等級 黒毛和牛フィレ とちぎ和牛「匠」 80g
A5-Grade Tochigi Japanese Black Beef TAKUMI Tenderloin 80g
お肉の追加または増量をご希望のお客様は追加料金にて承ります
フィレ50gにつき¥5,100
You can order extra or addition portions of meat.
Tenderloin 50g…¥5,100
仕入れの状況により、和牛フィレのブランドが変更になる可能性がございます
スタッフにお問い合わせください
Brand names are subject to change depending on availability.
Please ask our staff for a Brand of Japanese Beef (Wagyu)
自家製パン
House-made Bread
ガーリックライス テールスープ
Garlic Rice, Oxtail Soup
■ ガーリックライスへの変更は ¥1,000で承ります
Garlic Rice additional charge of ¥1,000 (10% Tax and 15% Service Charge included.)
デザート| Dessert
雲の下のブランマンジェ パイナップルとココナッツ
Blanc-manger with Pineapple and Coconuts, 634 Style
小菓子 | Mignardises
Petit Four ―Various Small Desserts―
お飲物|Café ou Thé
コーヒー または 紅茶
Coffee or Tea
料金は税金・サービス料(15%)を含みます
Tax and Service Charge included.
LATE LUNCH
– KIRAMEKI –
煌
¥ 7,000
下記より1品お選び下さい
Please choose one dish from here
グラスシャンパン
Glass Champagne
ハウスワイン 白・赤
House wine white/red
グラスビール
Glass Beer
ノンアルコール
Non-Alcohol
スパークリング・シャルドネ(フランス産)
Sparkling Chardonnay
ノンアルコールワイン 白(フランス産)
Non-Alcohol Wine, White
ノンアルコールワイン 赤(フランス産)
Non-Alcohol Wine, Red
アップルタイザー
Appletiser 275ml Bottle
青森完熟ストレートりんごジュース
AOMORI Straight Apple Juice
フロリダ産ストレートオレンジジュース
Straight Orange Juice
フロリダ産ストレートグレープフルーツジュース
Straight Grapefruit Juice
オーガニックアイスティー
Organic Iced Tea
Amuse|アミューズ
本日のオードブル
Today's Assorted Hors d'oeuvres
メイン | Plat principal
下記より1品お選び下さい
Please choose one dish from here
魚料理 | Poisson
本日の鮮魚のポワレ 茗荷のバターソース
Poiret of Today’s Fresh Fish, Butter Sauce of Myoga Ginger
肉料理 | Viande
仔牛とリードヴォーのラグー 爽やかなレモンの香り
Veal and Ris de Veau Ragout, Cream sauce with Lemon
デザート| Dessert
雲の下のブランマンジェ パイナップルとココナッツ
Blanc-manger with Pineapple and Coconuts, 634 Style
小菓子 | Mignardises
Petit Four ―Various Small Desserts―
お飲物|Café ou Thé
コーヒー または 紅茶
Coffee or Tea
料金は税金・サービス料(15%)を含みます
Tax and Service Charge included.
※注 内容は予告なく変更する場合がございます。
お支払方法は、現金およびクレジットカード(アメリカン・エキスプレス、VISA、JCB、ダイナースクラブ、マスターカード、銀聯)でのお支払いが可能です。
レストランのご予約については、
TableCheckをご利用ください。
お急ぎの方は、お手数ではございますが、
以下よりお電話でご予約をお願いします。
03-3623-0634
予約受付時間:10:00〜18:00
ACCESS

Sky Restaurant 634
1-1-2, Oshiage, Sumida-ku, Tokyo
Telephone number : 03-3623-0634 (from 10 o’clock to 19 o’clock)
For inquiries or reservation in English, please send e-mail or use reservation form though our website.Thank you.
*Note: we might be closed on yearend, new year holidays and some national holidays.