TEPPAN LUNCH MENU

料金は税金・サービス料(15%)を含みます
Tax and Service Charge included.

– IKI –

¥ 12,500

アミューズ| Amuse
スペシャリテ|Specialty

ヴィシソワーズのアイスクリーム キャビア添え
Vichyssoise Ice Cream with Caviar

前菜|Hors-d'œuvre
海の幸とホタテ貝とイカのムース
Scallop, Squid, Seafood Mousse

本日の鮮魚 | Poisson du jour
Today’s Fresh Fish

肉料理|Viande
黒毛和牛ロース肉100gと季節の野菜
Japanese Black Beef Loin 100g, Seasonal Vegetables

または
or

とちぎ和牛 匠 フィレ +¥2,600
Tochigi Japanese Beef TAKUMI Tenderloin +¥2,600

神戸ビーフ +¥7,000
Kobe Beef +¥7,000

仕入れの状況により、和牛フィレのブランドが変更になる可能性がございます
スタッフにお問い合わせください
Brand names are subject to change depending on availability.
Please ask our staff for a Brand of Japanese Beef (Wagyu)

ガーリックライス テールスープ +¥1,000
Garlic Rice, Oxtail Soup +¥1,000

デザート| Dessert
雲の下のきな粉のブランマンジェ
Kinako Blancmange, 634 Style

小菓子 | Mignardises
Petit Four ―Various Small Desserts―

お飲物|Café ou Thé
コーヒー または 紅茶
Coffee or Tea

– MIYABI –

¥ 17,500

アミューズ| Amuse
スペシャリテ|Specialty

ヴィシソワーズのアイスクリーム キャビア添え
Vichyssoise Ice Cream with Caviar

前菜|Hors-d'œuvre
仔ウサギのテリーヌとクロカンサラダ
Young Rabbit Terrine and Salad

魚料理 | Poisson
アワビの鉄板焼き
Grilled Abalone

肉料理|Viande
黒毛和牛ロース肉 100gと季節の野菜
Japanese Black Beef Loin 100g, Seasonal Vegetables

または
or

とちぎ和牛 匠 フィレ +¥2,600
Tochigi Japanese Beef TAKUMI Tenderloin +¥2,600

神戸ビーフ +¥7,000
Kobe Beef +¥7,000

仕入れの状況により、和牛フィレのブランドが変更になる可能性がございます
スタッフにお問い合わせください
Brand names are subject to change depending on availability.
Please ask our staff for a Brand of Japanese Beef (Wagyu)

ガーリックライス テールスープ +¥1,000
Garlic Rice, Oxtail Soup +¥1,000

デザート| Dessert
イチゴのデグリネゾン
Strawberry jelly, White chocolate mousse, Raspberry

小菓子 | Mignardises
Petit Four ―Various Small Desserts―

お飲物|Café ou Thé
コーヒー または 紅茶
Coffee or Tea

TEPPAN DINNER MENU

料金は税金・サービス料(15%)を含みます
Tax and Service Charge included.

– NOBORI –

¥ 48,500

ご予約は、3日前までにお願い致します。
Reservations must be made at least 3 days in advance.

アミューズ | Amuse
カモの燻製とマグロの漬け
Smoked Duck, Soy-marinaded tuna, Panipuri, Balsamic

冷たい前菜 | Hors-d’œuvre Froide
ぜいたくな海の幸のサラダ やさしい辛味のハラペーニョソース
Seafood Salad, Mild jalapeno pepper Sauce

温かい前菜 | Hors-d’œuvre Chaude
フォアグラの鉄板焼き
Grilled Foie Gras

魚料理 | Poisson
イセエビの鉄板焼き
Grilled ISE-EBI Lobster

肉料理 | Viande
神戸ビーフ ロース肉100gまたはフィレ肉80g 焼き野菜
Kobe beef Loin 100g or Kobe beef Tenderloin 80g, Seasonal Vegetables

仕入れの状況により、和牛フィレのブランドが変更になる可能性がございます
スタッフにお問い合わせください
Brand names are subject to change depending on availability.
Please ask our staff for a Brand of Japanese Beef (Wagyu)

ガーリックライス テールスープ +¥1,000
Garlic Rice, Oxtail Soup +¥1,000

デザート | Dessert
クリスピーなガトーショコラ 木苺のソルベ
Chocolate cake, Raspberry sorbet

小菓子 | Mignardises
Petit four ―Various Small Dessert―

お飲物 | Café ou Thé aromatisé
コーヒー または フレーバーティー “アンコールビス”
Coffee or Flavor Tea

– MIYABI –

¥ 34,500

アミューズ | Amuse
焼き芋のスープ タルティ-ヌ
Sweet potato soup, Cold yellowtail, Caviar, Jalapeno pepper

冷たい前菜 | Hors-d’œuvre Froide
仔ウサギのテリーヌとクロカンサラダ
Young Rabbit Terrine and Salad

温かい前菜|Hors-d'œuvre Chaude
アワビの鉄板焼き
Grilled Abalone

魚料理 | Poisson
本日の鮮魚
Today’s Fresh Fish

肉料理|Viande
とちぎ和牛「匠」フィレ肉 100gと季節の焼き野菜
Beef Tenderloin 100g, Seasonal Vegetables

または
or

神戸ビーフ +¥7,000
Kobe Beef +¥7,000

仕入れの状況により、和牛フィレのブランドが変更になる可能性がございます
スタッフにお問い合わせください
Brand names are subject to change depending on availability.
Please ask our staff for a Brand of Japanese Beef (Wagyu)

ガーリックライス テールスープ +¥1,000
Garlic Rice, Oxtail Soup +¥1,000

デザート | Dessert
クリスピーなガトーショコラ 木苺のソルベ
Chocolate cake, Raspberry sorbet

小菓子 | Mignardises
Petit four ―Various Small Dessert―

お飲物 | Café ou Thé aromatisé
コーヒー または フレーバーティー “アンコールビス”
Coffee or Flavor Tea

– IKI –

¥ 28,500

アミューズ | Amuse
焼き芋のスープ タルティ-ヌ
Sweet potato soup, Cold yellowtail, Cavier, Jalapeno pepper

冷たい前菜 | Hors-d’œuvre Froide
仔ウサギのテリーヌとクロカンサラダ
Young Rabbit Terrine and Salad

温かい前菜|Hors-d'œuvre Chaude
シェフのおまかせの一品
Chef’s Special Plate

魚料理 | Poisson
本日の鮮魚
Today’s Fresh Fish

肉料理|Viande
とちぎ和牛「匠」フィレ肉 100gと季節の焼き野菜
Beef Tenderloin 100g, Seasonal Vegetables

または
or

神戸ビーフ +¥7,000
Kobe Beef +¥7,000

仕入れの状況により、和牛フィレのブランドが変更になる可能性がございます
スタッフにお問い合わせください
Brand names are subject to change depending on availability.
Please ask our staff for a Brand of Japanese Beef (Wagyu)

ガーリックライス テールスープ +¥1,000
Garlic Rice, Oxtail Soup +¥1,000

デザート | Dessert
リンゴの熱いパイと濃厚なバニラアイス
Apple Pie, Vanilla ice cream, Cinnamon

小菓子 | Mignardises
Petit four ―Various Small Dessert―

お飲物 | Café ou Thé aromatisé
コーヒー または フレーバーティー “アンコールビス”
Coffee or Flavor Tea

※注 内容は予告なく変更する場合がございます。
※ディナータイムのご利用は10歳以上のお子様とさせて頂きます(通常メニューのみ)。予めご了承くださいませ。
お支払方法は、現金およびクレジットカード(アメリカン・エキスプレス、VISA、JCB、ダイナースクラブ、マスターカード、銀聯)でのお支払いが可能です。

RESERVATION
ご予約はこちら

お急ぎの方は、お手数ではございますが、
以下よりお電話でご予約をお願いします。

03-3623-0634
予約受付時間:10:00〜18:00

ACCESS

Sky Restaurant 634

1-1-2, Oshiage, Sumida-ku, Tokyo
Telephone number : 03-3623-0634 (from 10 o’clock to 19 o’clock)
For inquiries or reservation in English, please send e-mail or use reservation form though our website.Thank you.
*Note: we might be closed on yearend, new year holidays and some national holidays.