LUNCH MENU
料金は税金・サービス料(15%)を含みます
Tax and Service Charge included.
– NOBORI –
幟
¥ 16,500
アミューズ|Amuse
スペシャリテ|Specialty
ヴィシソワーズのアイスクリーム キャビア添え
Vichyssoise Ice Cream with Caviar
前菜|Hors-d'œuvre
仔ウサギのテリーヌとクロカンサラダ
Young Rabbit Terrine and Salad
魚料理 | Poisson
鮮魚の香草パン粉焼き 熱々のカニグラタン
Fish with Herb breadcrumbs, Crab Gratin, Chili pepper
肉料理 | Viande
黒毛和牛ロース肉のポワレ マデラソース
Poiret of Japanese Black Beef Loin, Madeira Sauce
デザート| Dessert
イチゴのデグリネゾン
Strawberry jelly, White chocolate mousse, Raspberry
小菓子 | Mignardises
Petit Four ―Various Small Desserts―
お飲物|Café ou Thé
コーヒー または 紅茶
Coffee or Tea
– MIYABI –
雅
¥ 11,000
アミューズ|Amuse
スペシャリテ|Specialty
ヴィシソワーズのアイスクリーム キャビア添え
Vichyssoise Ice Cream with Caviar
前菜|Hors-d'œuvre
海の幸とホタテ貝とイカのムース
Scallop, Squid, Seafood Mousse
魚料理 | Poisson
本日の鮮魚のポワレ 花椰菜ソース
Poiret of Today’s Fresh Fish, Grapefruit, Cauliflower Sauce, Cumin
肉料理 | Viande
ガスコーニュ風カスレ
Braised salted pork, Vegetable and herb, Gascogne Style
デザート| Dessert
イチゴのデグリネゾン
Strawberry jelly, White chocolate mousse, Raspberry
小菓子 | Mignardises
Petit Four ―Various Small Desserts―
お飲物|Café ou Thé
コーヒー または 紅茶
Coffee or Tea
– IKI –
粋
¥ 8,000
アミューズ|Amuse
スペシャリテ|Specialty
ヴィシソワーズのアイスクリーム キャビア添え
Vichyssoise Ice Cream with Caviar
前菜|Hors-d'œuvre
海の幸とホタテ貝とイカのムース
Scallop, Squid, Seafood Mousse
メイン | Plat principal
下記より1品お選び下さい
Please choose one dish from here
魚料理 | Poisson
本日の鮮魚のポワレ 花椰菜ソース
Poiret of Today’s Fresh Fish, Grapefruit, Cauliflower Sauce, Cumin
または
or
肉料理 | Viande
ガスコーニュ風カスレ
Braised salted pork, Vegetable and herb, Gascogne Style
デザート| Dessert
雲の下のきな粉のブランマンジェ
Kinako Blancmange, 634 Style
小菓子 | Mignardises
Petit Four ―Various Small Desserts―
お飲物|Café ou Thé
コーヒー または 紅茶
Coffee or Tea
LATE LUNCH
料金は税金・サービス料(15%)を含みます
Tax and Service Charge included.
– KIRAMEKI –
煌
¥ 7,000
平日WEB予約限定(14:00~15:30)
※WEB予約は3日前まで承ります。
2~6名様までご利用いただけます。
<選べるワンドリンク(グラス)>
下記より1杯お選びください
Please choose one glass from here
グラスシャンパン
Glass Champagne
ハウスワイン 白・赤
House wine white/red
グラスビール
Glass Beer
Non-Alcohol|ノンアルコール
ノンアルコール スパークリングワイン
Non-Alcohol Sparkling Wine
ノンアルコールワイン 白
Non-Alcohol Wine, White
ノンアルコールワイン 赤
Non-Alcohol Wine, Red
青森完熟ストレートりんごジュース
AOMORI Straight Apple Juice
フロリダ産ストレートオレンジジュース
Straight Orange Juice
オーガニックアイスティー
Organic Iced Tea
アミューズ|Amuse
本日のアミューズ
Today's amuse
メイン | Plat principal
下記より1品お選び下さい
Please choose one dish from here
魚料理 | Poisson
本日の鮮魚のポワレ 花椰菜ソース
Poiret of Today’s Fresh Fish, Grapefruit, Cauliflower Sauce, Cumin
または
or
肉料理 | Viande
ガスコーニュ風カスレ
Braised salted pork, Vegetable and herb, Gascogne Style
デザート| Dessert
雲の下のきな粉のブランマンジェ
Kinako Blanmange, 634 Style
小菓子 | Mignardises
Petit Four ―Various Small Desserts―
お飲物|Café ou Thé
コーヒー または 紅茶
Coffee or Tea
※注 内容は予告なく変更する場合がございます。
お支払方法は、現金およびクレジットカード(アメリカン・エキスプレス、VISA、JCB、ダイナースクラブ、マスターカード、銀聯)でのお支払いが可能です。
お急ぎの方は、お手数ではございますが、
以下よりお電話でご予約をお願いします。
03-3623-0634
予約受付時間:10:00〜18:00
ACCESS

Sky Restaurant 634
1-1-2, Oshiage, Sumida-ku, Tokyo
Telephone number : 03-3623-0634 (from 10 o’clock to 19 o’clock)
For inquiries or reservation in English, please send e-mail or use reservation form though our website.Thank you.
*Note: we might be closed on yearend, new year holidays and some national holidays.






