LUNCH MENU

料金は税金・サービス料(15%)を含みます
Tax and Service Charge included.

– NOBORI –

¥ 16,500

アミューズ|Amuse
スペシャリテ|Specialty

ヴィシソワーズのアイスクリーム キャビア添え
Vichyssoise Ice Cream with Caviar

前菜|Hors-d'œuvre
仔ウサギのテリーヌとクロカンサラダ
Young Rabbit Terrine and Salad

魚料理 | Poisson
鮮魚の香草パン粉焼き 熱々のカニグラタン
Fish with Herb breadcrumbs, Crab Gratin, Chili pepper

肉料理 | Viande
黒毛和牛ロース肉のポワレ マデラソース
Poiret of Japanese Black Beef Loin, Madeira Sauce

デザート| Dessert
イチゴのデグリネゾン
Strawberry jelly, White chocolate mousse, Raspberry

小菓子 | Mignardises
Petit Four ―Various Small Desserts―

お飲物|Café ou Thé
コーヒー または 紅茶
Coffee or Tea

– MIYABI –

¥ 11,000

アミューズ|Amuse
スペシャリテ|Specialty

ヴィシソワーズのアイスクリーム キャビア添え
Vichyssoise Ice Cream with Caviar

前菜|Hors-d'œuvre
海の幸とホタテ貝とイカのムース
Scallop, Squid, Seafood Mousse

魚料理 | Poisson
本日の鮮魚のポワレ 花椰菜ソース
Poiret of Today’s Fresh Fish, Grapefruit, Cauliflower Sauce, Cumin

肉料理 | Viande
ガスコーニュ風カスレ
Braised salted pork, Vegetable and herb, Gascogne Style

デザート| Dessert
イチゴのデグリネゾン
Strawberry jelly, White chocolate mousse, Raspberry

小菓子 | Mignardises
Petit Four ―Various Small Desserts―

お飲物|Café ou Thé
コーヒー または 紅茶
Coffee or Tea

– IKI –

¥ 8,000

アミューズ|Amuse
スペシャリテ|Specialty

ヴィシソワーズのアイスクリーム キャビア添え
Vichyssoise Ice Cream with Caviar

前菜|Hors-d'œuvre
海の幸とホタテ貝とイカのムース
Scallop, Squid, Seafood Mousse

メイン | Plat principal
下記より1品お選び下さい
Please choose one dish from here

魚料理 | Poisson
本日の鮮魚のポワレ 花椰菜ソース
Poiret of Today’s Fresh Fish, Grapefruit, Cauliflower Sauce, Cumin

または
or

肉料理 | Viande
ガスコーニュ風カスレ
Braised salted pork, Vegetable and herb, Gascogne Style

デザート| Dessert
雲の下のきな粉のブランマンジェ
Kinako Blancmange, 634 Style

小菓子 | Mignardises
Petit Four ―Various Small Desserts―

お飲物|Café ou Thé
コーヒー または 紅茶
Coffee or Tea

LATE LUNCH

料金は税金・サービス料(15%)を含みます
Tax and Service Charge included.

– KIRAMEKI –

¥ 7,000

平日WEB予約限定(14:00~15:30)
※WEB予約は3日前まで承ります。
2~6名様までご利用いただけます。

アミューズ|Amuse
本日のアミューズ
Today's amuse

メイン | Plat principal
下記より1品お選び下さい
Please choose one dish from here

魚料理 | Poisson
本日の鮮魚のポワレ 花椰菜ソース
Poiret of Today’s Fresh Fish, Grapefruit, Cauliflower Sauce, Cumin

または
or

肉料理 | Viande
ガスコーニュ風カスレ
Braised salted pork, Vegetable and herb, Gascogne Style

デザート| Dessert
雲の下のきな粉のブランマンジェ
Kinako Blanmange, 634 Style

小菓子 | Mignardises
Petit Four ―Various Small Desserts―

お飲物|Café ou Thé
コーヒー または 紅茶
Coffee or Tea

※注 内容は予告なく変更する場合がございます。
お支払方法は、現金およびクレジットカード(アメリカン・エキスプレス、VISA、JCB、ダイナースクラブ、マスターカード、銀聯)でのお支払いが可能です。

RESERVATION
ご予約はこちら

お急ぎの方は、お手数ではございますが、
以下よりお電話でご予約をお願いします。

03-3623-0634
予約受付時間:10:00〜18:00

ACCESS

Sky Restaurant 634

1-1-2, Oshiage, Sumida-ku, Tokyo
Telephone number : 03-3623-0634 (from 10 o’clock to 19 o’clock)
For inquiries or reservation in English, please send e-mail or use reservation form though our website.Thank you.
*Note: we might be closed on yearend, new year holidays and some national holidays.