DINNER MENU

料金は税金・サービス料(15%)を含みます
Tax and Service Charge included.

– NOBORI –

¥ 30,000

ご予約は、3日前までにお願い致します。
Reservations must be made at least 3 days in advance.

アミューズ|Amuse
カモの燻製とマグロの漬け
Smoked Duck, Soy-marinaded tuna, Panipuri, Balsamic

冷たい前菜|Hors-d'œuvre Froide
ぜいたくな海の幸のサラダ やさしい辛味のハラペーニョソース
Seafood Salad, Mild jalapeno pepper Sauce

温かい前菜|Hors-d'œuvre Chaude
フォアグラのポワレ リンゴの軽いパイを添えて
Poiret of Foie Gras with apple pie, Cinnamon, Pistachio

魚料理 | Poisson
フグとトリュフのリゾット 白子のベニエ
Puffer fish and Truffle risotto, Milt beignet

肉料理 | Viande
とちぎ和牛匠フィレ肉のポワレ 熟成メークインのシェパーズパイを添えて
Poiret of Tochigi Japanese Black Beef TAKUMI Tenderloin with Shepherd's pie

※仕入れ状況により和牛フィレ肉のブランドが変更になる可能性がございます
スタッフにお問合せ下さい
The brand of Japanese Beef Tenderloin is subject to change depending on availability.
Please ask our staff for a Brand of Japanese Beef (Wagyu).

デザート | Dessert
クリスピーなガトーショコラ 木苺のソルベ
Chocolate cake, Raspberry sorbet

小菓子 | Mignardises
Petit Four ―Various Small Desserts―

お飲物|Café ou Thé aromatisé
コーヒー または フレーバーティー “アンコールビス”
Coffee or Flavor Tea

– MIYABI –

¥ 22,000

アミューズ|Amuse
焼き芋のスープ タルティ-ヌ
Sweet potato soup, Cold yellowtail, Caviar, Jalapeno pepper

冷たい前菜|Hors-d'œuvre Froide
仔ウサギのテリーヌとクロカンサラダ
Young Rabbit Terrine and Salad

温かい前菜|Hors-d'œuvre Chaude
キジとせせりのポトフ仕立て
Pheasant and Chicken neck meat Pot-au-feu Style

魚料理 | Poisson
鮮魚の香草パン粉焼き 熱々のカニグラタン
Fish with Herb breadcrumbs, Crab Gratin, Chili pepper

肉料理 | Viande
牛テールの赤ワイン煮込み テールスープ
Braised Beef Oxtail in red Wine, Vegetables, Oxtail Soup

デザート | Dessert
クリスピーなガトーショコラ 木苺のソルベ
Chocolate cake, Raspberry sorbet

小菓子 | Mignardises
Petit Four ―Various Small Desserts―

お飲物|Café ou Thé aromatisé
コーヒー または フレーバーティー “アンコールビス”
Coffee or Flavor Tea

– IKI –

¥ 18,000

アミューズ|Amuse
焼き芋のスープ タルティ-ヌ
Sweet potato soup, Cold yellowtail, Caviar, Jalapeno pepper

前菜|Hors-d'œuvre
仔ウサギのテリーヌとクロカンサラダ
Young Rabbit Terrine and Salad

魚料理 | Poisson
本日の鮮魚のポワレ 花椰菜ソース
Poiret of Today’s Fresh Fish, Grapefruit, Cauliflower Sauce, Cumin

肉料理 | Viand
ガスコーニュ風カスレと仔羊のロースト
Braised salted pork, Vegetable and herb, Gascogne Style with Roasted Lamb

デザート| Dessert
リンゴの熱いパイと濃厚なバニラアイス
Apple Pie, Vanilla ice cream, Cinnamon

小菓子 | Mignardises
Petit Four ―Various Small Desserts―

お飲物|Café ou Thé aromatisé
コーヒー または フレーバーティー “アンコールビス”
Coffee or Flavor Tea

※注 内容は予告なく変更する場合がございます。
※ディナータイムのご利用は10歳以上のお子様とさせて頂きます(通常メニューのみ)。予めご了承くださいませ。
お支払方法は、現金およびクレジットカード(アメリカン・エキスプレス、VISA、JCB、ダイナースクラブ、マスターカード、銀聯)でのお支払いが可能です。

RESERVATION
ご予約はこちら

お急ぎの方は、お手数ではございますが、
以下よりお電話でご予約をお願いします。

03-3623-0634
予約受付時間:10:00〜18:00

ACCESS

Sky Restaurant 634

1-1-2, Oshiage, Sumida-ku, Tokyo
Telephone number : 03-3623-0634 (from 10 o’clock to 19 o’clock)
For inquiries or reservation in English, please send e-mail or use reservation form though our website.Thank you.
*Note: we might be closed on yearend, new year holidays and some national holidays.